EUR
SlovenčinaSlovenčina
0

Opravný plech prahu

Rating
Posledný dostupný
Sedí
Renault Clio I
Rok výroby
1990-1998
Strana
Ľavý
Počet Dverí
3
Materiál
Vysoko kvalitná oceľ
SKU
600641-K
Hmotnosť:
2.00 kg
Vyrobené v EÚ
83.56€ Bez DPH: 70.22€
Skontroluj čas dodania ...

Popis

Opravný plech prahu

Predstavujeme vám opravný plech prahu určený pre Renault Clio z rokov 1990 až 1998. Tento náhradný diel je absolútnou nevyhnutnosťou pre každého, kto sa zaoberá reštaurovaním alebo opravou karosérie vozidla. Produkt je navrhnutý špeciálne pre Renault Clio I, teda pre jeho prvú generáciu, ktorá je známa svojou kompaktnosťou a obratnosťou. Plech je vhodný pre ľavú stranu trojdverovej verzie, čo zaručuje jeho presné uchytenie a dokonalú kompatibilitu s pôvodnými líniami auta.
Vysoko kvalitná oceľ, z ktorej je tento plech vyrobený, zaručuje dlhodobú odolnosť voči korózii a mechanickému opotrebovaniu. Je to ideálna voľba pre automobilových entuziastov a profesionálnych autoservisných technikov, ktorí dbajú na kvalitu a spoľahlivosť. S týmto produktom získate nielen estetické vylepšenie, ale aj zvýšenú trvanlivosť vozidla.
Ponúkame vám ho za cenu 70.22€ bez DPH, resp. 83.56€ vrátane DPH, čo je výborná investícia do zachovania hodnoty vášho Clia. Už viac nečakajte a vráťte svojmu automobilu jeho pôvodný lesk s naším opravovým plechom!