EUR
SlovenčinaSlovenčina
0

Opravný plech zadných dverí

Dostupný (2)
Sedí
Fiat Ducato / Peugeot Boxer / Citroen Jumper / Relay
Rok výroby
2006+
Materiál
Vysoko kvalitná oceľ
SKU
DUCATO06_REAR_SET2
Hmotnosť:
10.00 kg
Vyrobené v EÚ
127.54€ Bez DPH: 107.18€
Skontroluj čas dodania ...

Popis

Opravný plech zadných dverí

Predstavujeme opravný plech zadných dverí pre Fiat Ducato 2006-, tretia generácia. Tento panel je neoceniteľný pomocník pre každého mechanika alebo nadšenca pre opravy, ktorý má na starosti obnovu vzhľadu a funkčnosť vašich vozidiel. Hlavným cieľom je zaistiť maximálnu odolnosť v náročných podmienkach. Súprava 11682 ponúka presnosť a jednoduchú montáž vďaka kvalitnej konštrukcii z vysoko kvalitnej ocele.

Produkt je navyše kompatibilný s modelmi Peugeot Boxer 2006- a Citroen Jumper 2006-, pričom plne vyhovuje požiadavkám druhej generácie (Mk2, B2) týchto značiek. Toto univerzálne riešenie zvyšuje jeho hodnotu pre všetkých, čo sa špecializujú na opravy dodávkových vozidiel. Chcete, aby vaše vozidlo vyzeralo opäť ako nové? Neváhajte a siahnite po našom opravidelnom plechu.

Nezabudnite, že cena bez DPH je 107.18€ a cena s DPH je 127.54€. Investujte do kvality, ktorá prinesie vašu dodávku späť do života. Tento panel nielenže skrášli váš automobil, ale zabezpečí aj dlhodobú ochranu proti korózii a poškodeniu.