EUR
SlovenčinaSlovenčina
0

Opravný plech predného blatníka

Dostupný (2)
Sedí
Ford S-MAX / Galaxy
Rok výroby
2006-2015
Strana
Pravá
Materiál
Vysoko kvalitná oceľ
SKU
328102-9
OE
12682
Hmotnosť:
2.00 kg
Vyrobené v EÚ
39.02€ Bez DPH: 32.79€
Skontroluj čas dodania ...

Popis

Opravný plech predného blatníka

Hľadáte spoľahlivé riešenie pre obnovu karosérie vášho Ford S-MAX alebo Galaxy z rokov 2006-2015? Tento opravných plech predného blatníka je špeciálne navrhnutý pre pravú stranu prvej generácie (MK1) týchto populárnych modelov. Vyrobený z vysoko kvalitnej ocele, odoláva poveternostným podmienkam a zabezpečuje dlhú životnosť a trvácnosť, čo je kľúčové pre dokonalý vzhľad a funkčnosť auta.

Ako odborník na karosérie oceníte presnosť, s ktorou je tento plech vyrobený. Montáž je intuitívna a produkt dokonale zapadne do línie vozidla, čím uľahčí proces opravy a znovuzískanie pôvodného vzhľadu. Zákazníci automobilových servisov si budú istí kvalitou tejto časti, čo zvýši ich dôveru vo vašu prácu a spokojnosť s výsledkom.

Nespoliehajte sa na kompromisy, vyberte si originálne opravné panely pre Ford a zaistite, aby vaše vozidlo vyzeralo a fungovalo ako nové. Tento produkt je nielenže ekonomickou voľbou s cenou 32.79€, ale aj investíciou do kvality a spoľahlivosti s DPH vo výške 39.02€. Nakupujte teraz a poskytnite svojim klientom len to najlepšie!