EUR
SlovenčinaSlovenčina
0

Opravný plech prahu

Posledný dostupný
Sedí
Skoda Octavia I
Rok výroby
1996-2010
Strana
Vľavo = Vpravo (symetrické)
Materiál
Vysoko kvalitná oceľ
SKU
692043-1_X2
OE
10333
Hmotnosť:
4.00 kg
Vyrobené v EÚ
77.27€ Bez DPH: 64.93€
Skontroluj čas dodania ...

Popis

Opravný plech prahu

Opravný plech prahu je špičkovým riešením pre majiteľov áut, ktorí chcú znova uviesť svoje Skoda Octavia do pôvodného stavu. Tento produkt je špeciálne navrhnutý pre model Skoda Octavia Prvá Generácia z rokov 1996 až 2010, čo znamená, že je kompatibilný so všetkými vozidlami tejto série. Tento opravný plech je symetrický, teda sa hodí na obe strany - ľavú aj pravú, čím sa stáva univerzálnym riešením.

Vyrobený z vysoko kvalitnej ocele, tento panel zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči poveternostným podmienkam. Rýchla inštalácia umožňuje, aby ste v krátkom čase obnovili estetiku a funkčnosť vášho vozidla. Odborníci oceňujú jeho precízne spracovanie, ktoré zabezpečuje bezproblémovú výmenu a presné prispôsobenie na vozidlo.

S naším produktom, oprava vášho Skoda Octavia nikdy nebola jednoduchšia. Cena bez DPH je 64.93€, zatiaľ čo cena s DPH sa pohybuje okolo 77.27€. Pre všetkých nadšencov aut, mechanikov či autodielne ponúkame tento opravný plech, ktorý zaručí, že vaše auto bude znovu vyzerať ako nové.