EUR
SlovenčinaSlovenčina
0

Opravný plech prahu

Dostupný (3+)
Sedí
Jeep Liberty 
Rok výroby
2001-2008
Materiál
Vysoko kvalitná oceľ
SKU
341041-3_X2
Hmotnosť:
4.00 kg
Vyrobené v EÚ
66.34€ Bez DPH: 55.75€
Skontroluj čas dodania ...

Popis

Opravný plech prahu

Zlepšite vzhľad a funkčnosť svojho Jeep Liberty 2001-2008 s našou sadou opravného plechu prahu. Táto sada je precízne navrhnutá pre prvú generáciu KJ, takže dokonale sedí na vaše auto a uľahčuje montáž. Ako automobilový nadšenec alebo profesionálny mechanik, oceníte kvalitný materiál - vysoko kvalitnú oceľ, ktorá garantuje odolnosť voči korózii a dlhú životnosť. Náš opravný plech prahu je nevyhnutným dielom na udržanie štrukturálnej celistvosti a estetiky vášho vozidla.

S týmto produktom môžete efektívne riešiť problémy spôsobené opotrebovaním alebo poškodením prahu, zachovať bezpečnosť a zvýšiť hodnotu vášho Jeep Liberty. Naša sada 11328 ponúka profesionálny objemný materiál s precíznymi líniami a otvormi, ktoré zaisťujú plynulú inštaláciu bez kompromisov na kvalite.

Doprajte svojmu vozidlu opravu, ktorú si zaslúži, bez akýchkoľvek prekážok či nákladov na kompletnú výmenu panelov. Predstavte si, ako nový plech bezproblémovo zapadá medzi vaše existujúce komponenty a dodáva vozidlu nový život. Nezmeškajte príležitosť zdokonaliť a ochrániť svoje auto s našim kvalitným opravárskym riešením. Cena bez DPH: 55.75€, Cena s DPH: 66.34€