EUR
SlovenčinaSlovenčina
0

Lem zadného blatníka

Dostupný (3+)
Sedí
Volkswagen Transporter T5
Rok výroby
2003-2015
Strana
Pravá
Materiál
Vysoko kvalitná oceľ
SKU
9568564
Hmotnosť:
2.24 kg
Vyrobené v EÚ
40.10€ Bez DPH: 33.70€
Skontroluj čas dodania ...

Popis

Lem zadného blatníka

Objavte našu náhradnú časť - lem zadného blatníka vhodný pre Volkswagen Transporter T5 z rokov 2003-2015, ideálne namontovať na pravú stranu. Tento lem je navrhnutý špeciálne pre piatej generáciu alebo Fifth Generation (kód generácie: T5), ktorá sa preslávila svojou spoľahlivosťou a výkonom. Ako karosér alebo mechanik, určite oceníte vysokú kvalitu ocele, ktorá zaručuje odolnosť voči korózii a trvácnosť. Naša časť je perfektné riešenie pre tých, ktorí si želajú obnoviť estetiku svojho vozidla alebo pre tých, ktorí potrebujú spoľahlivé náhradné diely kvôli poškodeniu.
S týmto lemom zadného blatníka sa môžete spoľahnúť na precízne spracovanie a dokonalé prispôsobenie k telu vášho vozidla. Ide o investíciu, ktorá prináša kombináciu kvality a funkčnosti. Nākupom našeho produktu ušetríte čas aj peniaze na ďalšie opravy.
Cena tohto výrobku bez DPH je 33.70€ a s DPH 40.10€. Zabezpečte, aby váš VW Transporter T5 vyzeral skvelo a bol pripravený na ďalšie výzvy s našou kvalitnou karosárskou časťou.