EUR
SlovenčinaSlovenčina
0

Lem zadného blatníka

Rating
Dostupný (3)
Sedí
Audi A3
Rok výroby
1996-2003
Strana
Pravá
Počet Dverí
5
Materiál
Vysoko kvalitná oceľ
SKU
132084-5
Hmotnosť:
2.00 kg
Vyrobené v EÚ
53.91€ Bez DPH: 45.30€
Skontroluj čas dodania ...

Popis

Lem zadného blatníka

Lem zadného blatníka pre Audi A3 8L je precízne navrhnutý tak, aby dokonale zapadol na pravú stranu vášho vozidla z prvej generácie Audi A3, výroby od roku 1996 do 2003. Tento opravný panel je ideálnou voľbou pre majiteľov a profesionálov, ktorí si potrpia na detail. Vyrobený z vysoko kvalitnej ocele, zaručuje trvanlivosť a odolnosť voči korózii, čo je kľúčové pri zachovávaní vzhľadu a integrity karosérie vášho auta.

Kompatibilita tohto lemu je špecificky určená pre modely s 5 dverami, čím ešte viac zvýrazňuje jeho adaptabilitu a funkčnosť. Pokiaľ hľadáte spoľahlivé riešenie na opravu rozbitých alebo poškodených častí karosérie, tento opravný lem nezostane pozadu. Detaily inštalácie sú optimalizované pre maximálnu jednoduchosť a bezpečnosť montáže, čím minimalizujete čas a prácu v garáži.

Využite tento podstatný komponent pre vašu Audi A3 a vylepšite jej estetikou aj funkčnosť. Pre viac informácií ohľadom ceny, sietovej ceny: 45.30€ a zdanenej ceny: 53.91€. Neváhajte a obohaťte svoju garáž kvalitným dielom, ktoré vám zaručí pokoj v duši a vynikajúce výsledky na cestách.