EUR
SlovenčinaSlovenčina
0

Bočná lišta zadného blatníka

Posledný dostupný
Sedí
Ford Transit
Rok výroby
2014+
Strana
Ľavý
Rázvor kolies
LWB
SKU
VCEM138
OE
1854497
Hmotnosť:
2.00 kg
Vyrobené v EÚ
49.14€ Bez DPH: 41.29€
Skontroluj čas dodania ...

Popis

Bočná lišta zadného blatníka

Hľadáte spoľahlivú a kvalitnú bočnú lištu zadného blatníka pre váš Ford Transit? Naša ponuka obsahuje precízne vyrobenú bočnú lištu, špeciálne určenú pre modely z Piatej Generácie s kódovým označením MK5.
Táto bočná lišta je vhodná pre Ford Transit vyrábaný od roku 2014 a je navrhnutá pre ľavú stranu vozidla s dlhým rázvorom kolies (LWB). Hlavnými výhodami tejto lišty sú jej perfektný tvar a jednoduchá inštalácia, čo priamo prispieva k obnove estetiky a funkčnosti vášho vozidla.
Vďaka originálnemu OE kódu 1854497 si môžete byť istí, že tento diel presne spĺňa požiadavky na kvalitu a spoľahlivosť. Zameraný na dlhú životnosť, ochranu a elegantný vzhľad vášho Transitu je táto bočná lišta nevyhnutným doplnkom pre všetkých, ktorí potrebujú udržiavať svoje vozidlo v najlepšom stave.
Kúpou tohto produktu u nás ušetríte nielen čas strávený hľadaním vhodného dielu, ale tiež si zabezpečíte istotu kvality za najlepšiu cenu na trhu. Získajte svoj nový diel už dnes za 41.29€ bez DPH alebo 49.14€ vrátane DPH a vráťte vášmu Fordu Transit pôvodnú eleganciu a funkčnosť.